PDA

Zobacz pełną wersję : Hip-hop, rap, r&b



Strony : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

  1. O.S.T.R. - MTV Unplugged: Autentycznie (2017)
  2. Adi Nowak - Vafle Ryżowe (2017)
  3. Bonez - Nielegal EP (2017)
  4. Wac Toja - High Quality (2017)​
  5. Jongmen - Fenix (2017)
  6. Głowa PMM - Jak Nie Dzisiaj To Kiedy? (2017)
  7. Zen - Zimne Ognie (2017)
  8. Gospel - Pryszcze Zgliszcze Dup Borzyszcze (2017)
  9. TPS - Obraz Jak Żywy (2017)
  10. Tede & Sir Mich - Pół Życia Na Żywo (2017)
  11. Gorillaz - Humanz (2017)
  12. B.R.O - Nowy Rozdział (2017)
  13. Małach & Rufuz - Projekt Independent (2017)
  14. VBS - Szukaj Mnie (2017)​
  15. Sztoss - Tylko Ty EP (2017)
  16. Fiłoń - Myślosiewnia Mixtape (2017)
  17. Nawaj & Barto'cut12 - Za dnia marnuje talent EP (2017)
  18. Zero - Ja to ktoś inny
  19. JodSen - Antidotum (2017)
  20. Zduno - Kilka Moich Przemyśleń (2012)
  21. ZDR - Nie Zapomnij Pochodzenia (2009)
  22. V/A - P1Sounds - Czas Ruszać W Polskę (2009)
  23. V.E.T.O. - Drugie Życia Tchnienie (2001)
  24. Łysy MTD - Liryczny Harpagan (2017)
  25. List Otwarty - Bałagan (2017)
  26. Rena - Złoty Środek (2017)​
  27. Kuba Knap - I po Bejloczu (2017)
  28. Rapokalipsa - Komediodramat (2014)
  29. PsG Klika - Nowy Rozdział (2016)
  30. Kuban - Myslisz jeszcze? (2017)
  31. Kleszcz & DiNO - Cyrk na Qlq (2017)
  32. Flint - Niebo na wrzecionie (2017)
  33. Peja/Slums Attack & Brahu - Remisja (2017)​
  34. Kali & Pawbeats - Chakra (2017)
  35. Polska Wersja - Notabene (2016)
  36. Pezet-Noon - Muzyka Poważna (2004)
  37. Pewna Pozycja - Motto Ponadczasowe (2012)
  38. O.s.t.r. - 7 (2006)
  39. Karat Napalm Grupa - Polsko Warszawski (2014)
  40. Smolasty - Jestem, Bylem, Bede (2017)
  41. 50 Cent - Best Of (2017)
  42. Włodi - Wszystkie Drogi Prowadzą Do Dymu (2017)
  43. Hubert W. - Kaukaz (2017)
  44. Chada - Już Ci Mówię (2012)
  45. Aro - Cogonieznajom (2003)
  46. Abradab - Miasto Jest Nasze (2002)
  47. Mezo - Życiówka (2017)
  48. Toczek - Na granicy szaleństwa (2017)
  49. Ptaki Drapieżne - Ptaki drapieżne (2017)
  50. Borixon & PLN.Beatz - Koń Trojański (2017)
  51. Deoen - New Games (2017)
  52. Kobik - Sygnatura (2017)
  53. Popek & Sobota & Matheo - Trzech Króli (2017)
  54. GoldLink - At What Cost (2017)
  55. Doro - Nieściszalny (2017)
  56. Raekwon - The Wild (2017)
  57. Mike WiLL Made It - Ransom 2 (2017)
  58. Trey Songz - Tremaine (2017)
  59. O.S.T.R. - Życie Po Śmierci (2016)
  60. Pro8l3m - pro8l3m (2016)
  61. Alopoligamia - Molzal (2017)
  62. RDW - Kości (2017)
  63. Borixon - Koktajl (2017)
  64. Muflon - Napisy Końcowe EP (2017)​
  65. Rick Ross - Rather You Than Me (2017)
  66. Miuosh - POP (2017)
  67. Pitbull - Climate Change (2017)
  68. Popkiller Młode Wilki 5 (2017)
  69. Sarius - czaseM EP (2017)
  70. PTP - Ulice Tego Słuchają 2 (2017)
  71. Wu-Tang Clan - Lintegrale (2010)
  72. Wu-Tang Killa Bees- The Swarm Vol. 1 (1998)
  73. Wu-Tang Clan - Wu-Tang Forever (1997)
  74. Wu-Tang Clan - Disciples of the 36 Chambers Chapter 1 (2004)
  75. Wu-Tang Clan - 8 Diagrams (2007)
  76. Wu-Tang Clan - Chamber Music (2009)
  77. Wu-Tang Clan - Lost Anthology (2007)
  78. Wu-Tang Clan - Iron Flag (2001)
  79. Method Man, Ghostface & Raekwon - Wu-Massacre (2010)
  80. Wu-Tang Production Presents Killa Beez - The Sting (2002)
  81. Wu-Tang Clan - Wu-Tang Collective (2003)
  82. Wu-Tang Clan - Wu-Tang Meets the Indie Culture Vol. 2 Enter the Dubstep (2009)
  83. Wu-Tang Clan - The Return Of The Swarm Vol. 5 (MixTape) (2008)
  84. Wu-Tang Clan - Wu-Chronicles (Chapter 2) (2001)
  85. Wu-Tang Clan - Enter The Wu-Tang (36 Chambers) (1993)
  86. Mathematics Presents Wu-Tang Clan & Friends - Unreleased (2007)
  87. Wu-Tang Clan - Wu The Story Of The Wu-Tang Clan (2008)
  88. Wu-Tang Clan - Think Differently Music (Wu-Tang Meets The Indie Culture) (2005)
  89. Wu-Tang Clan - The W (2000)
  90. Wu-Tang Clan - Wu-Chronicles (1999)
  91. Gedz - Limitless808 (2017)
  92. KaeN - Debiut (2017)
  93. Duchu - Przelotnie EP [2016]
  94. Rzabka - Kochany wariat [2017]
  95. Drużyna 2115 - Piosenki o miłości MIXTAPE [2017]
  96. Guova - Headliner (2017)
  97. Mrozu - Zew (2017)
  98. Guzior - Evil Twin (2017)​
  99. Holak - The Introvert (2017)
  100. Hades - Świattło (Edycja Limitowana) (2017)
  101. Almost Famous (Bonson & Laikike1 & Soulpete) - Almost Famous (2017)
  102. Future - FUTURE (2017)
  103. Bedoes & Kubi Producent - Aby Śmierć Miała Znaczenie (2017)​
  104. Małpa & Mielzky & The Returners - Rottenberg EP (2017)​
  105. Ces Cru - Catastrophic Event Specialists (2017)
  106. Rag’n’Bone Man - Human (Deluxe Edition) (2017)
  107. Lupe Fiasco - DROGAS Light (2017)
  108. Kuba Knap & Bonny Larmes - Bejłocz (2017)
  109. arramba - Vatos locos klan (Reedycja) (2017)
  110. Wyclef Jean - J’ouvert (Deluxe Edition) (2017)
  111. Skor - Sickkid (2017)
  112. O.S.T.R. - Dyskografia (2000-2016)
  113. Meek, Oh Why? - Rękopisy Nie Płoną EP (2017)
  114. Migos - Culture (2017)
  115. Twiztid - The Continuous Evilution of Life’s ?’s (2017)
  116. Kehlani - SweetSexySavage (Deluxe Edition) (2017)
  117. Hades - Świattło (2017)
  118. JWP/BC - 20 Mixtape (2017)​
  119. TE-TRIS - Tristape (2017)
  120. Dwa Sławy - Dandys Flow (2017)​
  121. Juicy J & Ty Dolla $ign - 2 Taylor Gang (2017)
  122. Prodigy - Hegelian Dialectic (The Book Of Revelation) (2017)
  123. Drake - More Views (2017)
  124. Adepci Miejskiego Flow - Fabryczna Jakość (2014)
  125. 101 Decybeli - Echo (2016)
  126. Abel & DJ Pete - Eintopf Mixtape (2007)
  127. Abel - Hannibal (2016)
  128. 52 Dębiec - Najwyższa Instancja (2000)
  129. 1z2 - Progres (2008)
  130. 1z2 - Nic Co Ludzkie (2004)
  131. Chief Keef - Two Zero One Seven (2017)
  132. Tory Lanez – The New Toronto 2 (2017)
  133. Golin x Wallcut - Dystrans EP (2010)
  134. Joe Young - Invincible Armour (2016)
  135. Solar & Białas - PersEPktywa (2017)​
  136. Sean Price - Gorilla (2016)
  137. G-Unit - The Lost Flash Drive (2016)
  138. Eminem - Shady For President (2016)
  139. NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge) – Yes Lawd (2016)
  140. VA - EMPIRE: The Remixes 2016 (2016)
  141. Rapper Big Pooh - Everything 4 Sale (2016)
  142. Sarius & Voskovy & W.E.N.A. - Złe Towarzystwo EP (2015)
  143. Sarius - Wszystko Dobrze EP (2014)
  144. Sarius & Soulpete - Zero Starań (2016)
  145. O.S.T.R. - Życie po śmierci (Snap Jazz Edition) (2016)
  146. Kobik - Małopolscy (2016)
  147. Zey - Open24H EP (2016)
  148. Gonix & Dore - Reality Show EP (2016)
  149. Wuem Enceha - Bądź Jak Oni (2016)
  150. Mobbyn - Mobbyn (2017)
  151. CdoZ x WUTeKA - PreambuluMixtape (2016)
  152. Paweł Bokun - Pjes Uliczny (2016)
  153. DJ Tuniziano & DJ Cube - Jay Z & Beyoncé: Hov & Marriage Mixtape (2016)
  154. Ucieczka Z Kolonii (Roszja & Magiera) - Ucieczka Z Kolonii (2016)
  155. Wac Toja - High N Low Mixtape (2016)
  156. Basti - Z Sensem (2016)
  157. Eripe – Podium EP (2016)
  158. Bobek BZR - I Tak Do Końca Dni (2016)
  159. Rakraczej - Gdyby Nie Uszy EP (2016)
  160. Eldo - Psi [Edycja Limitowana 2CD] (2016)
  161. Eminem - Brainless (2016)
  162. Mroku - BłęKITibiel (2016)
  163. Dr. Dre - Compton After Dark (2016)
  164. HCR - Lepszym Czlowiekiem (2016)
  165. Arab & Homex - AH! (2016)
  166. The Weeknd - The XO Tapes (B-Sides) (2016)
  167. Maka - Biali Nie Potrafią Skakać (2016)
  168. Opus Magnum (Ematei Duch & John Sable & DJ Creon) - Rok Zero (2016)
  169. Teabe - Pierwsze Koty (2016)
  170. Run The Jewels (Killer Mike and El-P) - Run The Jewels 3 (2016)
  171. Yo Gotti - White Friday (CM9) (2016)
  172. Knaps & Kazet - No Name LifeStyle (2016)
  173. CeHa - Nowy Dzień (2016)
  174. Flirtini - Heartbreaks & Promises Vol. 3 (2016)
  175. JRX - TruLust (2016)
  176. Popek - Sweet 17th (2016)
  177. T.I. - Us or Else: Letter to the System (2016)
  178. Malik Montana & Diho - Naaajak (2016)
  179. Kazan - Sens (2016)
  180. Drużyna Mistrzów 4 - Moc motywacji (2016)
  181. Kid Cudi - Passion, Pain & Demon Slayin’ (2016)
  182. Greenzki/Gres - Fraktal (2016)
  183. Reto - Good7uck EP (2016)
  184. Nonkonforma - Nonkonforma (2016)
  185. Kaz Bałagane - Hugo Bucc 2 (2016)
  186. Eldo - PSI (2016)
  187. Toony - King Of Hate (Polish Edition) (2016)
  188. WSRH - Czarne słońce - Świt (2016)
  189. J. Cole - 4 Your Eyez Only (2016)
  190. Ab-Soul - Do What Thou Wilt. (2016)
  191. Emowski - Dobra Perspektywa (2016)
  192. Z.B.U.K.U. - W drodze po nieśmiertelność (2016)
  193. Post Malone - Stoney (Deluxe Edition) (2016)
  194. Hodgy - Fireplace : TheNotTheOtherSide (2016)
  195. Tech N9ne - The Storm (Deluxe Edition) (2016)
  196. VNM - HalfLajf (2016)
  197. DJ ACE x TURNTABLIST BROTHERS - CutAddix 2 (2016)
  198. Grubson - Grubson Live Przystanek Woodstock 2016 (2016)
  199. Żary - Swój Chłopak (2016)
  200. Kartky & Emes Milligan - Nowe Kino (2016)
  201. John Legend - Darkness And Light (Deluxe Edition) (2016)
  202. Sitek - Wielkie Sny (2016)
  203. Tede & Sir Mich - KEPTN (2016)
  204. Miuosh & FDG Orkiestra - Panowie Z Katowic. Live (2016)
  205. ADM - Hellboy (2016)
  206. Sharif Blaqsoul - Heartbeat Reloaded (The Collection) (2016)
  207. Sarius - I Żyli Krótko I Szczęśliwie (2016)
  208. Deys - Roku Pora Piąta (2016)
  209. Franko aka Rozbójnik Alibaba - Smutne Dzieci (2016)
  210. ASAP Mob - Cozy Tapes Vol. 1: Friends (2016)
  211. Tragedy Khadafi - The AuraPort (2016)
  212. The Weeknd - Starboy (2016)
  213. Dixon 37 - Krew Za Krew [2CD Limited Edition] (2016)
  214. Solar & Białas - #nowanormalnosc (2016)
  215. Sulin - Ponad Tym (Deluxe Edition) (2016)
  216. Gang Albanii - Ciężki Gnój (2016)
  217. Paluch - Ostatni Krzyk Osiedla (2016)
  218. Sido - Das Goldene Album (2016)
  219. Bezczel - Teraz Albo Nigdy (2016)
  220. Hifi Banda - 23:55 (2010)
  221. Meek Mill - DC4 (2016)
  222. KXNG Crooked - Good vs Evil
  223. Pokahontaz - REkolekcja (2016)
  224. Anatom - Atomistyka (2016)
  225. Filipek - Dekorator Wnetrz (2016)
  226. AdE - Euforia Tune (2016)
  227. AK47 - Czyściec (2016)
  228. Young Thug - JEFFERY (2016)
  229. French Montana - MC4 (2016)
  230. Człowień - Planeta Młodych (2016)​
  231. Łona - Webber Nawiasem Mówiac (2CD Limited Edition) (2016)
  232. HDS - Honor Duma Szacunek (2016)
  233. Vixen - Vixtoria (2016)
  234. Dudek - Progres 56 (2016)
  235. Z-Ro - Legendary (2016)
  236. B.o.b - Elements (2016)
  237. Bezimienni - 5 (2016)
  238. Aesop Rock - The Impossible Kid (2016)
  239. MC Silk - Rapunk (2016)
  240. Onar - Zachrypnięte Gardło (2016)
  241. La Coka Nostra - To Thine Own Self Be True (2016)
  242. Common - Black America Again (2016)
  243. Ten Typ Mes - Ała. (2016)​
  244. Taco Hemingway - Marmur (2016)​
  245. Kali - Krime Story (2016)
  246. Kacper HTA - Family First (2016)
  247. Fisz Emade Tworzywo - Drony (2016)
  248. Electro-Acoustic Beat Sessions - Puzzle Mixtape (2016)​
  249. Denzel Curry - Imperial (New Edition) (2016)
  250. Travis Scott - Days Before Birds (2016)