PDA

Zobacz pełną wersję : Hip-hop, rap, r&b



Strony : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  1. Guova - Headliner (2017)
  2. Future - HNDRXX (2017)
  3. Mrozu - Zew (2017)
  4. Guzior - Evil Twin (2017)​
  5. Holak - The Introvert (2017)
  6. Hades - Świattło (Edycja Limitowana) (2017)
  7. Almost Famous (Bonson & Laikike1 & Soulpete) - Almost Famous (2017)
  8. Future - FUTURE (2017)
  9. Bedoes & Kubi Producent - Aby Śmierć Miała Znaczenie (2017)​
  10. Małpa & Mielzky & The Returners - Rottenberg EP (2017)​
  11. Ces Cru - Catastrophic Event Specialists (2017)
  12. Rag’n’Bone Man - Human (Deluxe Edition) (2017)
  13. Lupe Fiasco - DROGAS Light (2017)
  14. Kuba Knap & Bonny Larmes - Bejłocz (2017)
  15. arramba - Vatos locos klan (Reedycja) (2017)
  16. Wyclef Jean - J’ouvert (Deluxe Edition) (2017)
  17. Skor - Sickkid (2017)
  18. O.S.T.R. - Dyskografia (2000-2016)
  19. Meek, Oh Why? - Rękopisy Nie Płoną EP (2017)
  20. Migos - Culture (2017)
  21. Twiztid - The Continuous Evilution of Life’s ?’s (2017)
  22. Kehlani - SweetSexySavage (Deluxe Edition) (2017)
  23. Hades - Świattło (2017)
  24. JWP/BC - 20 Mixtape (2017)​
  25. TE-TRIS-Tristape (2017)
  26. Dwa Sławy - Dandys Flow (2017)​
  27. Juicy J & Ty Dolla $ign - 2 Taylor Gang (2017)
  28. Prodigy - Hegelian Dialectic (The Book Of Revelation) (2017)
  29. Drake - More Views (2017)
  30. Adepci Miejskiego Flow - Fabryczna Jakość (2014)
  31. 101 Decybeli - Echo (2016)
  32. Abel & DJ Pete - Eintopf Mixtape (2007)
  33. Abel - Hannibal (2016)
  34. 52 Dębiec - Najwyższa Instancja (2000)
  35. 1z2 - Progres (2008)
  36. 1z2 - Nic Co Ludzkie (2004)
  37. Chief Keef - Two Zero One Seven (2017)
  38. Tory Lanez – The New Toronto 2 (2017)
  39. Golin x Wallcut - Dystrans EP (2010)
  40. Joe Young - Invincible Armour (2016)
  41. Solar & Białas - PersEPktywa (2017)​
  42. Sean Price - Gorilla (2016)
  43. G-Unit - The Lost Flash Drive (2016)
  44. Eminem - Shady For President (2016)
  45. NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge) – Yes Lawd (2016)
  46. VA - EMPIRE: The Remixes 2016 (2016)
  47. Rapper Big Pooh - Everything 4 Sale (2016)
  48. Sarius & Voskovy & W.E.N.A. - Złe Towarzystwo EP (2015)
  49. Sarius - Wszystko Dobrze EP (2014)
  50. Sarius & Soulpete - Zero Starań (2016)
  51. O.S.T.R. - Życie po śmierci (Snap Jazz Edition) (2016)
  52. Kobik - Małopolscy (2016)
  53. Zey - Open24H EP (2016)
  54. Gonix & Dore - Reality Show EP (2016)
  55. Wuem Enceha - Bądź Jak Oni (2016)
  56. Mobbyn - Mobbyn (2017)
  57. CdoZ x WUTeKA - PreambuluMixtape (2016)
  58. Paweł Bokun - Pjes Uliczny (2016)
  59. DJ Tuniziano & DJ Cube - Jay Z & Beyoncé: Hov & Marriage Mixtape (2016)
  60. Ucieczka Z Kolonii (Roszja & Magiera) - Ucieczka Z Kolonii (2016)
  61. Wac Toja - High N Low Mixtape (2016)
  62. Basti - Z Sensem (2016)
  63. Eripe – Podium EP (2016)
  64. Bobek BZR - I Tak Do Końca Dni (2016)
  65. Rakraczej - Gdyby Nie Uszy EP (2016)
  66. Eldo - Psi [Edycja Limitowana 2CD] (2016)
  67. Eminem - Brainless (2016)
  68. Mroku - BłęKITibiel (2016)
  69. Dr. Dre - Compton After Dark (2016)
  70. HCR - Lepszym Czlowiekiem (2016)
  71. Arab & Homex - AH! (2016)
  72. The Weeknd - The XO Tapes (B-Sides) (2016)
  73. Maka - Biali Nie Potrafią Skakać (2016)
  74. Opus Magnum (Ematei Duch & John Sable & DJ Creon) - Rok Zero (2016)
  75. Teabe - Pierwsze Koty (2016)
  76. Run The Jewels (Killer Mike and El-P) - Run The Jewels 3 (2016)
  77. Yo Gotti - White Friday (CM9) (2016)
  78. Knaps & Kazet - No Name LifeStyle (2016)
  79. CeHa - Nowy Dzień (2016)
  80. Flirtini - Heartbreaks & Promises Vol. 3 (2016)
  81. JRX - TruLust (2016)
  82. Popek - Sweet 17th (2016)
  83. T.I. - Us or Else: Letter to the System (2016)
  84. Malik Montana & Diho - Naaajak (2016)
  85. Kazan - Sens (2016)
  86. Drużyna Mistrzów 4 - Moc motywacji (2016)
  87. Kid Cudi - Passion, Pain & Demon Slayin’ (2016)
  88. Greenzki/Gres - Fraktal (2016)
  89. Reto - Good7uck EP (2016)
  90. Nonkonforma - Nonkonforma (2016)
  91. Kaz Bałagane - Hugo Bucc 2 (2016)
  92. Eldo - PSI (2016)
  93. Toony - King Of Hate (Polish Edition) (2016)
  94. WSRH - Czarne słońce - Świt (2016)
  95. J. Cole - 4 Your Eyez Only (2016)
  96. Ab-Soul - Do What Thou Wilt. (2016)
  97. Emowski - Dobra Perspektywa (2016)
  98. Z.B.U.K.U. - W drodze po nieśmiertelność (2016)
  99. Post Malone - Stoney (Deluxe Edition) (2016)
  100. Hodgy - Fireplace : TheNotTheOtherSide (2016)
  101. Tech N9ne - The Storm (Deluxe Edition) (2016)
  102. VNM - HalfLajf (2016)
  103. DJ ACE x TURNTABLIST BROTHERS - CutAddix 2 (2016)
  104. Grubson - Grubson Live Przystanek Woodstock 2016 (2016)
  105. Żary - Swój Chłopak (2016)
  106. Kartky & Emes Milligan - Nowe Kino (2016)
  107. John Legend - Darkness And Light (Deluxe Edition) (2016)
  108. Sitek - Wielkie Sny (2016)
  109. Tede & Sir Mich - KEPTN (2016)
  110. Miuosh & FDG Orkiestra - Panowie Z Katowic. Live (2016)
  111. ADM - Hellboy (2016)
  112. Sharif Blaqsoul - Heartbeat Reloaded (The Collection) (2016)
  113. Sarius - I Żyli Krótko I Szczęśliwie (2016)
  114. Deys - Roku Pora Piąta (2016)
  115. Franko aka Rozbójnik Alibaba - Smutne Dzieci (2016)
  116. ASAP Mob - Cozy Tapes Vol. 1: Friends (2016)
  117. Tragedy Khadafi - The AuraPort (2016)
  118. The Weeknd - Starboy (2016)
  119. Dixon 37 - Krew Za Krew [2CD Limited Edition] (2016)
  120. Solar & Białas - #nowanormalnosc (2016)
  121. Sulin - Ponad Tym (Deluxe Edition) (2016)
  122. Gang Albanii - Ciężki Gnój (2016)
  123. Paluch - Ostatni Krzyk Osiedla (2016)
  124. Sido - Das Goldene Album (2016)
  125. Bezczel - Teraz Albo Nigdy (2016)
  126. Hifi Banda - 23:55 (2010)
  127. Meek Mill - DC4 (2016)
  128. KXNG Crooked - Good vs Evil
  129. Pokahontaz - REkolekcja (2016)
  130. Anatom - Atomistyka (2016)
  131. Filipek - Dekorator Wnetrz (2016)
  132. AdE - Euforia Tune (2016)
  133. AK47 - Czyściec (2016)
  134. Young Thug - JEFFERY (2016)
  135. French Montana - MC4 (2016)
  136. Człowień - Planeta Młodych (2016)​
  137. Łona - Webber Nawiasem Mówiac (2CD Limited Edition) (2016)
  138. HDS - Honor Duma Szacunek (2016)
  139. Vixen - Vixtoria (2016)
  140. Dudek - Progres 56 (2016)
  141. Z-Ro - Legendary (2016)
  142. B.o.b - Elements (2016)
  143. Bezimienni - 5 (2016)
  144. Aesop Rock - The Impossible Kid (2016)
  145. MC Silk - Rapunk (2016)
  146. Onar - Zachrypnięte Gardło (2016)
  147. La Coka Nostra - To Thine Own Self Be True (2016)
  148. Common - Black America Again (2016)
  149. Ten Typ Mes - Ała. (2016)​
  150. Taco Hemingway - Marmur (2016)​
  151. Kali - Krime Story (2016)
  152. Kacper HTA - Family First (2016)
  153. Fisz Emade Tworzywo - Drony (2016)
  154. Electro-Acoustic Beat Sessions - Puzzle Mixtape (2016)​
  155. Denzel Curry - Imperial (New Edition) (2016)
  156. Travis Scott - Days Before Birds (2016)
  157. Arczi $zajka - Skazany Na Banicję (2016)
  158. Rebel Babel Ensemble - Dialog I (2016)
  159. Płomień 81 - Historie Z Sąsiedztwa (Reedycja) (2016)
  160. Flexxip (Ten Typ Mes & E. Blef) - Fach (Reedycja) (2016)
  161. Slums Attack - Slums Attack (Reedycja) (2016)
  162. Bisz/Radex - Wilczy Humor (2016)
  163. The Game - 1992 (Bonus Track Edition) (2016)
  164. Proceente - Asamblaż (2016)
  165. Gedz - Ameba (2016)
  166. Nizioł - Pretekst 2 (2016)
  167. Rasmentalism - 1985 (2016)
  168. Kaczor - Ostatni Bastion (2016)
  169. The Returners - Nowa Stara Szkoła (2016)
  170. Zeus - Zeus. Jest Super (2015)
  171. Gedz - Ameba (2016)
  172. Proceente - Asamblaż 2016
  173. Vienio - HORE (Historie, Opowiadania, Retrospekcje, Emocje) (2016)
  174. Małach & Rufuz - Ambara$ (2016)​
  175. Białas - H8M4 (2016)
  176. DJ Decks - Mixtape 5 (2016)
  177. Pono - Pono I Wizjonerzy (2016)
  178. 4P Solo - Życie Po Życiu (2016)
  179. VA - Na Bitach 600V - Historia Polskiego Hip Hopu (2006) 3CD
  180. Dudek P56 - Kocham Życie (2016)​
  181. Taco Hemingway - Wosk EP (2016)
  182. DJ 600V - Wkurwione Bity (2001)
  183. Arczi $zajka – Skazany Na Banicję 2016
  184. Fazi - Tabula Rasa (2016)
  185. Lopez - Byle Dalej (2016)
  186. TPS - Tylko i Wyłącznie (2016)
  187. Massey - Słowo (2016)
  188. Kaz Bałagane - Radio Gruz (2016)
  189. Bonus RPK - Losu Kowal (2016)
  190. KęKę – Trzecie Rzeczy (2016)
  191. Paluch - 10/29 (2016)
  192. RPS & DJ Zel - DDA (2016)
  193. Shellerini - Mam Się Świetnie (2016)
  194. Białas - H8M4 (2016)
  195. Śliwa - J.M.P.L. (Jedna Miłość Prawdziwym Ludziom) (2016)
  196. Golin - Miasta Krzywych Wież (2016)
  197. Kevin Gates - Islah (Deluxe Edition) (2016)
  198. KING - We Are King (2016)
  199. J. Cole - Forest Hills Drive : Live from Fayetteville (2016)
  200. Pikers - EP (2016)
  201. Alcomindz - Greatest Dinx (2016)
  202. Biak & HWR - The Winners (2016)
  203. Popek x Matheo - Król Albanii (2016)
  204. J.U.S.T.I.C.E. League - J.U.S.T.I.C.E. for All (2016)
  205. Tank - Sex Love And Pain II (2016)
  206. Hoodie Allen - Happy Camper (2016)
  207. Future - Purple Reign (2016)
  208. Drake & Future - Drake & Future (2016)
  209. Frontal - Miasto W Chmurach (2015)
  210. Busta Rhymes - The Return Of The Dragon (2015)
  211. Tyga - Rawwest Nigga Alive (Mixtape) (2016)
  212. Snoop Dogg & Daz Dillinger - Cuzznz (2016)
  213. Wuem Enceha - Partyzant (2015)
  214. VNM - De Nekst Best Mixtape (2016)
  215. Proforma - 5-10-15 (2015)
  216. Penx - Abstrackt (2015)
  217. Solar & Białas - Iskry i Klik Klaki (2015)
  218. Mumin - Więcej Niż Nic (2015)
  219. Steven Cooper - One Shot (2015)
  220. Timbaland - King Stays King (2015)
  221. Kid Ink - Summer In The Winter (2015)
  222. Theodor - Bez Okazji (2015)
  223. Macca Squad (MCC) - Amen (2015)
  224. Ganja Mafia - Wiesz Co Się Kręci (2015)
  225. NNFOF - No Name Fuck The Fame (2015)
  226. Bazi & TMKBeatz & DJ Noriz - Czarne Światło (2015)
  227. Osiedlowe Linie Lotnicze - Lot Pierwszy (2015)
  228. Mati & Skor - Nowy Porządek (2015)
  229. Pusha T - King Push - Darkest Before Dawn: The Prelude (2015)
  230. Chris Brown - Royalty (Deluxe Edition) (2015)
  231. Wiz Khalifa - Cabin Fever 3 (2015)
  232. Tau - Restaurator (2015)
  233. Legendarny Afrojax - Przecież ostrzegałem (2015)
  234. Emil G - Anflejmbl (2015)
  235. Ad.M.a - Gdy Skrzydła W Popiele, Boginie Schodzą Na Ziemię (2015)
  236. Roots Manuva - Bleeds (2015)
  237. Kartky - Fuego Infinito (2015)
  238. Wysokilot - Tylko Swoi Ludzie (2015)
  239. R. Kelly - The Buffet (Deluxe Edition) (2015)
  240. Pokolenie Pewnej Zguby - Przyspieszony proces zepsucia (2015)
  241. WilkoŁaki - CzarNaKrew (2015)
  242. Diament - Introwersja (2015)
  243. J. Cole & Dreamville - Revenge Of The Dreamers 2 (2015)
  244. Lilu - Outro (2015)
  245. G-Eazy - When Its Dark Out (2015)
  246. Lukasyno - Antybanger (2015)
  247. Białas - Rehab (2015)
  248. Jeremih - Late Nights (2015)
  249. Tede - Vanillahajs (Edycja Premium) (2015)
  250. Rick Ross - Black Market (Deluxe Edition) (2015)