PDA

Zobacz pełną wersję : Hip-hop, rap, r&b



Strony : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

  1. Toczek - Na granicy szaleństwa (2017)
  2. Ptaki Drapieżne - Ptaki drapieżne (2017)
  3. Borixon & PLN.Beatz - Koń Trojański (2017)
  4. Deoen - New Games (2017)
  5. Kobik - Sygnatura (2017)
  6. Popek & Sobota & Matheo - Trzech Króli (2017)
  7. GoldLink - At What Cost (2017)
  8. Doro - Nieściszalny (2017)
  9. Raekwon - The Wild (2017)
  10. Mike WiLL Made It - Ransom 2 (2017)
  11. Trey Songz - Tremaine (2017)
  12. O.S.T.R. - Życie Po Śmierci (2016)
  13. Pro8l3m - pro8l3m (2016)
  14. Alopoligamia - Molzal (2017)
  15. RDW - Kości (2017)
  16. Borixon - Koktajl (2017)
  17. Muflon - Napisy Końcowe EP (2017)​
  18. Rick Ross - Rather You Than Me (2017)
  19. Miuosh - POP (2017)
  20. Pitbull - Climate Change (2017)
  21. Popkiller Młode Wilki 5 (2017)
  22. Sarius - czaseM EP (2017)
  23. PTP - Ulice Tego Słuchają 2 (2017)
  24. Wu-Tang Clan - Lintegrale (2010)
  25. Wu-Tang Killa Bees- The Swarm Vol. 1 (1998)
  26. Wu-Tang Clan - Wu-Tang Forever (1997)
  27. Wu-Tang Clan - Disciples of the 36 Chambers Chapter 1 (2004)
  28. Wu-Tang Clan - 8 Diagrams (2007)
  29. Wu-Tang Clan - Chamber Music (2009)
  30. Wu-Tang Clan - Lost Anthology (2007)
  31. Wu-Tang Clan - Iron Flag (2001)
  32. Method Man, Ghostface & Raekwon - Wu-Massacre (2010)
  33. Wu-Tang Production Presents Killa Beez - The Sting (2002)
  34. Wu-Tang Clan - Wu-Tang Collective (2003)
  35. Wu-Tang Clan - Wu-Tang Meets the Indie Culture Vol. 2 Enter the Dubstep (2009)
  36. Wu-Tang Clan - The Return Of The Swarm Vol. 5 (MixTape) (2008)
  37. Wu-Tang Clan - Wu-Chronicles (Chapter 2) (2001)
  38. Wu-Tang Clan - Enter The Wu-Tang (36 Chambers) (1993)
  39. Mathematics Presents Wu-Tang Clan & Friends - Unreleased (2007)
  40. Wu-Tang Clan - Wu The Story Of The Wu-Tang Clan (2008)
  41. Wu-Tang Clan - Think Differently Music (Wu-Tang Meets The Indie Culture) (2005)
  42. Wu-Tang Clan - The W (2000)
  43. Wu-Tang Clan - Wu-Chronicles (1999)
  44. Gedz - Limitless808 (2017)
  45. KaeN - Debiut (2017)
  46. Duchu - Przelotnie EP [2016]
  47. Rzabka - Kochany wariat [2017]
  48. Drużyna 2115 - Piosenki o miłości MIXTAPE [2017]
  49. Guova - Headliner (2017)
  50. Mrozu - Zew (2017)
  51. Guzior - Evil Twin (2017)​
  52. Holak - The Introvert (2017)
  53. Hades - Świattło (Edycja Limitowana) (2017)
  54. Almost Famous (Bonson & Laikike1 & Soulpete) - Almost Famous (2017)
  55. Future - FUTURE (2017)
  56. Bedoes & Kubi Producent - Aby Śmierć Miała Znaczenie (2017)​
  57. Małpa & Mielzky & The Returners - Rottenberg EP (2017)​
  58. Ces Cru - Catastrophic Event Specialists (2017)
  59. Rag’n’Bone Man - Human (Deluxe Edition) (2017)
  60. Lupe Fiasco - DROGAS Light (2017)
  61. Kuba Knap & Bonny Larmes - Bejłocz (2017)
  62. arramba - Vatos locos klan (Reedycja) (2017)
  63. Wyclef Jean - J’ouvert (Deluxe Edition) (2017)
  64. Skor - Sickkid (2017)
  65. O.S.T.R. - Dyskografia (2000-2016)
  66. Meek, Oh Why? - Rękopisy Nie Płoną EP (2017)
  67. Migos - Culture (2017)
  68. Twiztid - The Continuous Evilution of Life’s ?’s (2017)
  69. Kehlani - SweetSexySavage (Deluxe Edition) (2017)
  70. Hades - Świattło (2017)
  71. JWP/BC - 20 Mixtape (2017)​
  72. TE-TRIS - Tristape (2017)
  73. Dwa Sławy - Dandys Flow (2017)​
  74. Juicy J & Ty Dolla $ign - 2 Taylor Gang (2017)
  75. Prodigy - Hegelian Dialectic (The Book Of Revelation) (2017)
  76. Drake - More Views (2017)
  77. Adepci Miejskiego Flow - Fabryczna Jakość (2014)
  78. 101 Decybeli - Echo (2016)
  79. Abel & DJ Pete - Eintopf Mixtape (2007)
  80. Abel - Hannibal (2016)
  81. 52 Dębiec - Najwyższa Instancja (2000)
  82. 1z2 - Progres (2008)
  83. 1z2 - Nic Co Ludzkie (2004)
  84. Chief Keef - Two Zero One Seven (2017)
  85. Tory Lanez – The New Toronto 2 (2017)
  86. Golin x Wallcut - Dystrans EP (2010)
  87. Joe Young - Invincible Armour (2016)
  88. Solar & Białas - PersEPktywa (2017)​
  89. Sean Price - Gorilla (2016)
  90. G-Unit - The Lost Flash Drive (2016)
  91. Eminem - Shady For President (2016)
  92. NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge) – Yes Lawd (2016)
  93. VA - EMPIRE: The Remixes 2016 (2016)
  94. Rapper Big Pooh - Everything 4 Sale (2016)
  95. Sarius & Voskovy & W.E.N.A. - Złe Towarzystwo EP (2015)
  96. Sarius - Wszystko Dobrze EP (2014)
  97. Sarius & Soulpete - Zero Starań (2016)
  98. O.S.T.R. - Życie po śmierci (Snap Jazz Edition) (2016)
  99. Kobik - Małopolscy (2016)
  100. Zey - Open24H EP (2016)
  101. Gonix & Dore - Reality Show EP (2016)
  102. Wuem Enceha - Bądź Jak Oni (2016)
  103. Mobbyn - Mobbyn (2017)
  104. CdoZ x WUTeKA - PreambuluMixtape (2016)
  105. Paweł Bokun - Pjes Uliczny (2016)
  106. DJ Tuniziano & DJ Cube - Jay Z & Beyoncé: Hov & Marriage Mixtape (2016)
  107. Ucieczka Z Kolonii (Roszja & Magiera) - Ucieczka Z Kolonii (2016)
  108. Wac Toja - High N Low Mixtape (2016)
  109. Basti - Z Sensem (2016)
  110. Eripe – Podium EP (2016)
  111. Bobek BZR - I Tak Do Końca Dni (2016)
  112. Rakraczej - Gdyby Nie Uszy EP (2016)
  113. Eldo - Psi [Edycja Limitowana 2CD] (2016)
  114. Eminem - Brainless (2016)
  115. Mroku - BłęKITibiel (2016)
  116. Dr. Dre - Compton After Dark (2016)
  117. HCR - Lepszym Czlowiekiem (2016)
  118. Arab & Homex - AH! (2016)
  119. The Weeknd - The XO Tapes (B-Sides) (2016)
  120. Maka - Biali Nie Potrafią Skakać (2016)
  121. Opus Magnum (Ematei Duch & John Sable & DJ Creon) - Rok Zero (2016)
  122. Teabe - Pierwsze Koty (2016)
  123. Run The Jewels (Killer Mike and El-P) - Run The Jewels 3 (2016)
  124. Yo Gotti - White Friday (CM9) (2016)
  125. Knaps & Kazet - No Name LifeStyle (2016)
  126. CeHa - Nowy Dzień (2016)
  127. Flirtini - Heartbreaks & Promises Vol. 3 (2016)
  128. JRX - TruLust (2016)
  129. Popek - Sweet 17th (2016)
  130. T.I. - Us or Else: Letter to the System (2016)
  131. Malik Montana & Diho - Naaajak (2016)
  132. Kazan - Sens (2016)
  133. Drużyna Mistrzów 4 - Moc motywacji (2016)
  134. Kid Cudi - Passion, Pain & Demon Slayin’ (2016)
  135. Greenzki/Gres - Fraktal (2016)
  136. Reto - Good7uck EP (2016)
  137. Nonkonforma - Nonkonforma (2016)
  138. Kaz Bałagane - Hugo Bucc 2 (2016)
  139. Eldo - PSI (2016)
  140. Toony - King Of Hate (Polish Edition) (2016)
  141. WSRH - Czarne słońce - Świt (2016)
  142. J. Cole - 4 Your Eyez Only (2016)
  143. Ab-Soul - Do What Thou Wilt. (2016)
  144. Emowski - Dobra Perspektywa (2016)
  145. Z.B.U.K.U. - W drodze po nieśmiertelność (2016)
  146. Post Malone - Stoney (Deluxe Edition) (2016)
  147. Hodgy - Fireplace : TheNotTheOtherSide (2016)
  148. Tech N9ne - The Storm (Deluxe Edition) (2016)
  149. VNM - HalfLajf (2016)
  150. DJ ACE x TURNTABLIST BROTHERS - CutAddix 2 (2016)
  151. Grubson - Grubson Live Przystanek Woodstock 2016 (2016)
  152. Żary - Swój Chłopak (2016)
  153. Kartky & Emes Milligan - Nowe Kino (2016)
  154. John Legend - Darkness And Light (Deluxe Edition) (2016)
  155. Sitek - Wielkie Sny (2016)
  156. Tede & Sir Mich - KEPTN (2016)
  157. Miuosh & FDG Orkiestra - Panowie Z Katowic. Live (2016)
  158. ADM - Hellboy (2016)
  159. Sharif Blaqsoul - Heartbeat Reloaded (The Collection) (2016)
  160. Sarius - I Żyli Krótko I Szczęśliwie (2016)
  161. Deys - Roku Pora Piąta (2016)
  162. Franko aka Rozbójnik Alibaba - Smutne Dzieci (2016)
  163. ASAP Mob - Cozy Tapes Vol. 1: Friends (2016)
  164. Tragedy Khadafi - The AuraPort (2016)
  165. The Weeknd - Starboy (2016)
  166. Dixon 37 - Krew Za Krew [2CD Limited Edition] (2016)
  167. Solar & Białas - #nowanormalnosc (2016)
  168. Sulin - Ponad Tym (Deluxe Edition) (2016)
  169. Gang Albanii - Ciężki Gnój (2016)
  170. Paluch - Ostatni Krzyk Osiedla (2016)
  171. Sido - Das Goldene Album (2016)
  172. Bezczel - Teraz Albo Nigdy (2016)
  173. Hifi Banda - 23:55 (2010)
  174. Meek Mill - DC4 (2016)
  175. KXNG Crooked - Good vs Evil
  176. Pokahontaz - REkolekcja (2016)
  177. Anatom - Atomistyka (2016)
  178. Filipek - Dekorator Wnetrz (2016)
  179. AdE - Euforia Tune (2016)
  180. AK47 - Czyściec (2016)
  181. Young Thug - JEFFERY (2016)
  182. French Montana - MC4 (2016)
  183. Człowień - Planeta Młodych (2016)​
  184. Łona - Webber Nawiasem Mówiac (2CD Limited Edition) (2016)
  185. HDS - Honor Duma Szacunek (2016)
  186. Vixen - Vixtoria (2016)
  187. Dudek - Progres 56 (2016)
  188. Z-Ro - Legendary (2016)
  189. B.o.b - Elements (2016)
  190. Bezimienni - 5 (2016)
  191. Aesop Rock - The Impossible Kid (2016)
  192. MC Silk - Rapunk (2016)
  193. Onar - Zachrypnięte Gardło (2016)
  194. La Coka Nostra - To Thine Own Self Be True (2016)
  195. Common - Black America Again (2016)
  196. Ten Typ Mes - Ała. (2016)​
  197. Taco Hemingway - Marmur (2016)​
  198. Kali - Krime Story (2016)
  199. Kacper HTA - Family First (2016)
  200. Fisz Emade Tworzywo - Drony (2016)
  201. Electro-Acoustic Beat Sessions - Puzzle Mixtape (2016)​
  202. Denzel Curry - Imperial (New Edition) (2016)
  203. Travis Scott - Days Before Birds (2016)
  204. Arczi $zajka - Skazany Na Banicję (2016)
  205. Rebel Babel Ensemble - Dialog I (2016)
  206. Płomień 81 - Historie Z Sąsiedztwa (Reedycja) (2016)
  207. Flexxip (Ten Typ Mes & E. Blef) - Fach (Reedycja) (2016)
  208. Slums Attack - Slums Attack (Reedycja) (2016)
  209. Bisz/Radex - Wilczy Humor (2016)
  210. The Game - 1992 (Bonus Track Edition) (2016)
  211. Proceente - Asamblaż (2016)
  212. Gedz - Ameba (2016)
  213. Nizioł - Pretekst 2 (2016)
  214. Rasmentalism - 1985 (2016)
  215. Kaczor - Ostatni Bastion (2016)
  216. The Returners - Nowa Stara Szkoła (2016)
  217. Zeus - Zeus. Jest Super (2015)
  218. Gedz - Ameba (2016)
  219. Proceente - Asamblaż 2016
  220. Vienio - HORE (Historie, Opowiadania, Retrospekcje, Emocje) (2016)
  221. Małach & Rufuz - Ambara$ (2016)​
  222. Białas - H8M4 (2016)
  223. DJ Decks - Mixtape 5 (2016)
  224. Pono - Pono I Wizjonerzy (2016)
  225. 4P Solo - Życie Po Życiu (2016)
  226. VA - Na Bitach 600V - Historia Polskiego Hip Hopu (2006) 3CD
  227. Dudek P56 - Kocham Życie (2016)​
  228. Taco Hemingway - Wosk EP (2016)
  229. DJ 600V - Wkurwione Bity (2001)
  230. Arczi $zajka – Skazany Na Banicję 2016
  231. Fazi - Tabula Rasa (2016)
  232. Lopez - Byle Dalej (2016)
  233. TPS - Tylko i Wyłącznie (2016)
  234. Massey - Słowo (2016)
  235. Kaz Bałagane - Radio Gruz (2016)
  236. Bonus RPK - Losu Kowal (2016)
  237. KęKę – Trzecie Rzeczy (2016)
  238. Paluch - 10/29 (2016)
  239. RPS & DJ Zel - DDA (2016)
  240. Shellerini - Mam Się Świetnie (2016)
  241. Białas - H8M4 (2016)
  242. Śliwa - J.M.P.L. (Jedna Miłość Prawdziwym Ludziom) (2016)
  243. Golin - Miasta Krzywych Wież (2016)
  244. Kevin Gates - Islah (Deluxe Edition) (2016)
  245. KING - We Are King (2016)
  246. J. Cole - Forest Hills Drive : Live from Fayetteville (2016)
  247. Pikers - EP (2016)
  248. Alcomindz - Greatest Dinx (2016)
  249. Biak & HWR - The Winners (2016)
  250. Popek x Matheo - Król Albanii (2016)