Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

» Widok tematu

Opcje
Pytanie: dlaczego pliki po ściągnięciu są ukryte?

Poprzedni temat «» Następny temat

» Temat

Autor
zaku0619
Pytanie: dlaczego pliki po ściągnięciu są ukryte?  Napisany: 2009-06-30, 08:34    » PostLink 

Mam właśnie takie pytanie jak w temacie postu:
Dlaczego pliki z filmami po ściągnięciu okazują się ukryte?
Już kilka razy, w sumie chyba tak z 10, musiałam bawić się z przestawianiem commandera na to żeby pokazywał mi te pliki. Jest to trochę uciążliwe, gdy za każdym razem muszę wykonywać takie "akrobacje".
Serwery z których takie filmy ściągnęłam to: devilhosting i przeklej. I to nie tylko jedna osoba tak ma powrzucane uploudy.

Ps W sprawie reklamy dołączanej do plików, mam taką małą sugestię,
aby było jej trochę mniej. Moim zdaniem wystarczy jeden plik a linkiem i jeden z tapetą, a nie cała ich masa.

Pozdrawiam :)

Wypożycz sobie konto premium rapidshare - Zaje.PRO !!!!!

24 Godziny - 5 GB downloadu

Tylko u Nas KONIEC MĘCZARNI Z RAPIDSHARE!!!

Ściągaj pliki z serwisu rapidshare.com bez limitów !! Bez czekania !! Bez kolejek !! Z pełną prędkością łącza !!

Wypożyczalnia kont premium tylko na Zajebiście.PL

» Kliknij tutaj i wykup sobie dostęp do ZajePRO!! Bez kolejek, bez czekania!! 5 GB transferu z pełną szybkością Twojego łącza !! Od 3,80 zł netto - przez SMS (4,64 brutto)!!!

» Kliknij tutaj i obejrzyj film.. Zobacz jak działa nasz program!!

» Kwota usługi brutto wynosi od 4,64 PLN

Patryck
; P
  Napisany: 2009-06-30, 08:40    » PostLink 

No cóż mnie się nie zdarzyło nigdy abym miał plik ukryty.
W dowolnym folderze odszukaj narzędzia -> opcje folderów -> widok -> ukryte pliki i foldery -> pokaż ukryte pliki i foldery

Co do reklamy to paczka wynosi około 1 MB to nie jest dużo...

zaku0619
  Napisany: 2009-06-30, 11:00    » PostLink 

To jak odkryć pliki ukryte to wiem, nie mam tej opcji ustawionej na stałe.
Chodzi mi o to aby uploderzy zwracali uwagę na to jak pliki są spakowane, bo tak jak napisałam
kilka razy mi się to zdarzyło i jest to trochę denerwujące. Za pierwszym razem
miałam już ochotę takiego kogoś "ochrzanić" kiedy przyszło mi do głowy, że może ten ktoś to spakował jako ukryte.
Za następnym razem zwróciłam się na PW, ale niestety w innych uploadach napotkałam na podobny proceder.
Zabawa w "chowanego" nie bawi mnie.

KuczKa
^^ BOT ^^
  Napisany: 2009-06-30, 12:00    » PostLink 

zaku0619 w swoim poście napisał/a

" I to nie tylko jedna osoba tak ma powrzucane uploudy "

niestety nic nie wnosi to do tematu, należało by wymienić te nie jedyne osoby ;]

jak rozumiem, z moich uploadów jesteś nie zadowolony, nie mam jednak pojęcia kto jeszcze Cię notorycznie wkurza:( bo nie pobieram po prostu ....

a nawet jak pobieram, mimo, że mam wyłączona widoczność plików ukrytych, bez problemu zawsze widzę co jest w paczce i co mam sobie z niej wyłuskać....

zaku0619 w swoim poście napisał/a

" W sprawie reklamy dołączanej do plików, mam taką małą sugestię,
aby było jej trochę mniej. Moim zdaniem wystarczy jeden plik a linkiem i jeden z tapetą, a nie cała ich masa. "

Paczka reklamowa ma zawierać plik txt. paczkę tapet i zaproszenie z urlem strony, tak została skonstruowana przez administrację i taka pewno pozostanie, chyba że Administratorzy wprowadzą jakieś zmiany, nie mamy wpływu na to, że ktoś na przykład mój upload przepakowuje jako swój, nie mając oczywiście pojęcia o zawartości ... dubluje paczki czy konstruuje swoje dziwne, jeśli ktoś spotyka się z takim procederem powinien zawiadomić obsługę forum....

i oczywiście pisanie bezosobowo do kogoś kto Cię denerwuje jest raczej bez sensu,
dlatego zapytam w prost chodzi Ci o moje uploady czy czyjeś jeszcze?

zaku0619
  Napisany: 2009-07-02, 08:08    » PostLink 

Nie pamiętam kto jeszcze miał tak spakowany film. A co do tego, czy nie podobają mi się Twoje uplody Kuczka, to
nie masz racji, bo widzę że ogrom pracy w to wkładasz.
Zwróciłam jednak uwagę na to, i pytam się czy to taka tendencja na forum z tymi ukrytymi plikami?

A paczka z reklamą, może i masz rację że ktoś może iść po najmniejszej linii oporu i skopiować
folder i posłać dalej. Trudno.

Pozdrawiam

Wypożycz sobie konto premium rapidshare - Zaje.PRO !!!!!

24 Godziny - 5 GB downloadu

Tylko u Nas KONIEC MĘCZARNI Z RAPIDSHARE!!!

Ściągaj pliki z serwisu rapidshare.com bez limitów !! Bez czekania !! Bez kolejek !! Z pełną prędkością łącza !!

Wypożyczalnia kont premium tylko na Zajebiście.PL

» Kliknij tutaj i wykup sobie dostęp do ZajePRO!! Bez kolejek, bez czekania!! 5 GB transferu z pełną szybkością Twojego łącza !! Od 3,80 zł netto - przez SMS (4,64 brutto)!!!

» Kliknij tutaj i obejrzyj film.. Zobacz jak działa nasz program!!

» Kwota usługi brutto wynosi od 4,64 PLN

xandersky
AdM ArtCOP Group
  Napisany: 2009-07-02, 13:12    » PostLink 

zaku0619, jakie ukryte pliki, chyba masz coś nie tak z komputerem, nigdy nie ukrywamy plików i nie ma takiej opcji żeby były ukryte.. Ukryte są jedynie co poniektóre elementy paczki reklamowej typu obrazek tła i ikonka.

Odpowiedz do tematu

» Podobne tematy

Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
» Pliki po ściągnięciu ważą 6,15 KB mapoxi Archiwum 1 2009-09-27, 18:03
xandersky
» po ściągnięciu wywala błąd przy wypakowywaniu krystianek666 Inne reklamacje 1 2010-02-04, 18:20
KuczKa
» [PL] Ukryte / Cache (2005) xandersky ~ XviD ~ 1 2009-05-05, 17:44
breku
» Nabór do ekipy [forum ukryte] djwoj ..Inne.. 12 2009-03-14, 22:46
SeX
» Jak odkryć ukryte hasła za gwiazdkami na stronie internetowe c4ld3ra Użytkowe :), poradniki 0 2009-08-07, 15:55
c4ld3ra