Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

» Widok tematu

Opcje
Prototype

Poprzedni temat «» Następny temat

» Temat

Autor
syk07!c
Prototype  Napisany: 2009-06-09, 23:28    » PostLink 

Prototype -Razor1911

*Niestety Brak PL - jest EN,ES,IT i chyba PT (nieznam portugalskiego xD )

Radical Entertainment ( producent )
Activision Blizzard ( wydawca )
Licomp Empik Multimedia ( dystrybutor PL )
gry akcji ( TPP )
09 czerwca 2009 ( światowa data premiery )
19 czerwca 2009 ( data wydania w Polsce )
09 czerwca 2009 ( data premiery w USA ) (NTSC)
tryb gry: single player nośnik: 1 DVD
wymagania wiekowe: 18+

Prototype to dziejąca się w otwartym na wzór Grand Theft Auto świecie gra akcji, w której wcielamy się w postać posiadającego nadnaturalne zdolności bohatera wmieszanego w rozległy trwający od wielu lat spisek. Produkcja została opracowana przez firmę Radical Entertainment. Jej wydawcą jest należąca do koncernu Vivendi Games Sierra Entertainment.

Prototype to gra akcji dziejąca się w otwartym na wzór Grand Theft Auto świecie, w której wcielamy się w postać posiadającego nadnaturalne zdolności bohatera wmieszanego w rozległy trwający od wielu lat spisek. Produkcja została opracowana przez firmę Radical Entertainment. Jej wydawcą jest należąca do koncernu Vivendi Games, Sierra Entertainment.

W grze wcielimy się w tytułowy prototyp, obdarzonego przez genetyczne eksperymenty nadnaturalnymi zdolnościami człowieka Ă�ďżËÄ‚�ďżËÄ‚�ďżËżÄ‚�ďżËÄ‚�ďżËżÄ‚�ďżË Aleksa Mercera. Zmiany poczynione w jego genomie doprowadziły do tego, że posiada on zadziwiającą zdolność transformacji własnego ciała. Dzięki temu może przyjmować wygląd napotkanych ludzi. Mało tego, potrafi również przejmować ich wspomnienia i umiejętności. Na tym jednak nie koniec jego mocy. W trakcie starcia może bowiem w ten sposób zmodyfikować swoje ciało, by stało się potężną maszyną do zabijania. Wykształcenie ogromnych szponów czy przyjęcie postaci ogromnego monstrum nie stanowi dla niego większego problemu.

Alex zmuszony jest skorzystać ze swoich zdolności, by odnaleźć swoją tożsamość (nie pamięta niczego, co działo się przed eksperymentami), a także zmierzyć się z licznymi organizacjami wchodzącymi w skład rozległego spisku. W tym celu przemierza Nowy York, wykonuje rozmaite zlecenia, czasem działając w ukryciu a czasem stając do otwartej walki. W takich momentach wykorzystuje swój rozległy arsenał ciosów, a jego ataki odznaczają się taką mocą, że nie tylko masakruje przeciwników ale również dewastuje otoczenie.

wymagania sprzętowe:
Core 2 Duo 3 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 8 GB HDD, Windows XP SP3/Vista SP1

devilhosting, Rapid i kilka innych.
Download 100/300mb/400 parts:
300mb:
Treść ukrytej wiadomości
Linki zostały ukryte, aby je zobaczyć zaloguj sie.

Jezeli jeszcze sie nie zarejestrowałes mozesz to zrobić -->TUTAJ<--

Pełna zamienność Linków- można pobierać ze wszystkich hostingów na raz/zamiennie.
Upload Zawiera dane Naprawcze.
No pass.

Użytkownik za ten temat otrzymał 821 piw - Zobacz więcej szczegółów

Wypożycz sobie konto premium rapidshare - Zaje.PRO !!!!!

24 Godziny - 5 GB downloadu

Tylko u Nas KONIEC MĘCZARNI Z RAPIDSHARE!!!

Ściągaj pliki z serwisu rapidshare.com bez limitów !! Bez czekania !! Bez kolejek !! Z pełną prędkością łącza !!

Wypożyczalnia kont premium tylko na Zajebiście.PL

» Kliknij tutaj i wykup sobie dostęp do ZajePRO!! Bez kolejek, bez czekania!! 5 GB transferu z pełną szybkością Twojego łącza !! Od 3,80 zł netto - przez SMS (4,64 brutto)!!!

» Kliknij tutaj i obejrzyj film.. Zobacz jak działa nasz program!!

» Kwota usługi brutto wynosi od 4,64 PLN

Nv
MrocznyWładcaMałychZwierzątek
  Napisany: 2009-06-09, 23:45    » PostLink 

wielkie piwo za ta gre !!!!! :D juz pobieram :heart:

ps: chodzi i ma sie swietnie , polecam !!!!!

potrzebujesz pomocy ? pisz , to nic nie kosztuje ;]

Wszystkie moje Uploady mają hasło www.zajefajna.com oraz zawierają 5%danych naprawczych.
Nie wiesz jak naprawić błędy crc ?kliknij!
Diagnostyka komputera wcale nie jest taka trudna, sam się przekonaj!

!dondiego1989
  Napisany: 2009-06-10, 00:00    » PostLink 

Prototype-Razor1911

Treść ukrytej wiadomości

Bez hasła.

Linki są wymienne!! Postaw piwko :)

Użytkownik za ten temat otrzymał 319 piw - Zobacz więcej szczegółów

Nv
MrocznyWładcaMałychZwierzątek
  Napisany: 2009-06-10, 00:35    » PostLink 

dondiego1989, to sa party po ile mb ?

potrzebujesz pomocy ? pisz , to nic nie kosztuje ;]

Wszystkie moje Uploady mają hasło www.zajefajna.com oraz zawierają 5%danych naprawczych.
Nie wiesz jak naprawić błędy crc ?kliknij!
Diagnostyka komputera wcale nie jest taka trudna, sam się przekonaj!

Patryck
; P
  Napisany: 2009-06-10, 07:05    » PostLink 

nv666 w swoim poście napisał/a

" dondiego1989, to sa party po ile mb ? "

Po 200MB.

Polecam ściągać od Syka bo na 100% wiadomo, że działa, a od innych wrzucających na to forum bez rangi uploader to radziłbym uważać.

Ściągaj pliki z serwisu rapidshare.com bez limitów !! Bez czekania !! Bez kolejek !! Z pełną prędkością łącza !!

» Kliknij tutaj i wykup sobie dostęp do ZajePRO!! Bez kolejek, bez czekania!! 5 GB transferu z pełną szybkością Twojego łącza !! Od 3,80 zł netto - przez SMS (4,64 brutto)!!!

Skiller
  Napisany: 2009-06-10, 07:19    » PostLink 

Prototype-Razor1911

-= Po 200mb =-
Treść ukrytej wiadomości

Użytkownik za ten temat otrzymał 212 piw - Zobacz więcej szczegółów

pikusp
  Napisany: 2009-06-10, 08:39    » PostLink 

ściągniemy, sprawdzimy ;] ]

!dondiego1989
  Napisany: 2009-06-10, 10:19    » PostLink 

nv666 w swoim poście napisał/a

" dondiego1989, to sa party po ile mb ? "

Po 200 mb. Linki są pewne, sam zobacz ile mam piw i jeszcze nikt się nie skarżył. Mówienie ze tylko upload zajebisce.pl jest dobry to nieuczciwe panie patryck. Jeśli chcesz dać szanse temu forum, daj szanse innym userom.

Patryck
; P
  Napisany: 2009-06-10, 14:02    » PostLink 

dondiego1989 w swoim poście napisał/a

" Po 200 mb. Linki są pewne, sam zobacz ile mam piw i jeszcze nikt się nie skarżył. Mówienie ze tylko upload zajebisce.pl jest dobry to nieuczciwe panie patryck. Jeśli chcesz dać szanse temu forum, daj szanse innym userom. "

Piwa odzwierciedlają ilość odkryć Twoich innych przez userów a nie jakość.
Ja określiłem ogólnie. Nie napisałem, że Twoje linki są nie dobre czy coś. Ale ogólnie polecam ściągać od ludzi którzy wrzucają specjalnie dla tego forum bo można wtedy spokojnie prosić o pomoc i re-up. A co znajduje się w linkach od innych ludzi - nie mam pojęcia. Zdarzają się ludzie uczciwi znający regulamin albo ludzie którzy reklamują inne fora lub też wrzucają coś innego niż powinni.

kurdzio
  Napisany: 2009-06-10, 15:05    » PostLink 

Prototype-Razor1911

Instrukcja:
1. Rozapkuj
2. Zamontuj lub nagraj
3. Zainstaluj
4. Kopiuj cracka
5. Graj! :)

Linki po 400mb! Najmniej partów! :)
Treść ukrytej wiadomości

Użytkownik za ten temat otrzymał 171 piw - Zobacz więcej szczegółów

!dondiego1989
  Napisany: 2009-06-10, 15:23    » PostLink 

Patryck w swoim poście napisał/a

"

" Po 200 mb. Linki są pewne, sam zobacz ile mam piw i jeszcze nikt się nie skarżył. Mówienie ze tylko upload zajebisce.pl jest dobry to nieuczciwe panie patryck. Jeśli chcesz dać szanse temu forum, daj szanse innym userom. "

Piwa odzwierciedlają ilość odkryć Twoich innych przez userów a nie jakość.
Ja określiłem ogólnie. Nie napisałem, że Twoje linki są nie dobre czy coś. Ale ogólnie polecam ściągać od ludzi którzy wrzucają specjalnie dla tego forum bo można wtedy spokojnie prosić o pomoc i re-up. A co znajduje się w linkach od innych ludzi - nie mam pojęcia. Zdarzają się ludzie uczciwi znający regulamin albo ludzie którzy reklamują inne fora lub też wrzucają coś innego niż powinni. "

Jak sam zauważyłem napisałem o ilości piw ALE potem dodałem również, ŻE NIE BYŁO ŻADNYCH SKARG a ściągnięcia była napewno (zero skarg!). Chodziło mi o to :)

Patryck
; P
  Napisany: 2009-06-10, 15:29    » PostLink 

" Jak sam zauważyłem napisałem o ilości piw ALE potem dodałem również, ŻE NIE BYŁO ŻADNYCH SKARG a ściągnięcia była napewno (zero skarg!). Chodziło mi o to :) "

No więc źle zrozumiałem, może w Twoim wypadku się to nie tyczy ale wielu innych userów owszem.
No to na tyle od mnie. Jak co to pw proszę.

ghostrider23
DarkNight23
  Napisany: 2009-06-11, 11:40    » PostLink 

Gra się zapowiada niezła dzięki wielkie :) :) :)

Skiller
  Napisany: 2009-06-12, 14:47    » PostLink 

Prototype-TPTB

Treść ukrytej wiadomości

Użytkownik za ten temat otrzymał 140 piw - Zobacz więcej szczegółów

Aola21
  Napisany: 2009-06-14, 18:37    » PostLink 

U mnie niestety pojawił się mały problem w gdzie pobranej z hotfile z wrzutów usera "syk07!c". Pliki pobrały się bez problemu , wypakowały się też bez żadnych błędów , instalacja przebiegła raczej poprawnie jednak w samej grze już w drugiej misji gdzie trzeba rzucić taksówką w helikopter gra zaczyna się blokować a dokładnie mysz klikanie w klawisze nic nie daje w memu można wchodzić ale postać bohatera nie reaguje .

To jakiś problem ze źle pobraną grą czy jakaś niespodzianka ze strony producenta ? Komuś też takie kwiatki się pojawiły ?

!DjSeba89
  Napisany: 2009-06-15, 09:03    » PostLink 

@up

Blokują się bo to część treningu. Musisz najpierw nacisnąć TAB żeby namierzyć heli. Po namierzeniu trzeba ponownie nacisnąć TAB i trzymać nastepnie myszką trzymając TAB przesunąć w bok na wyskakującego żołnierza z heli i po tej operacji spowrotem na heli, wtedy będziesz mógł rzucić taksówką. Pozdro

Pliki pobieraj zawsze od Uploader'ów!

!DjSeba89
  Napisany: 2009-06-15, 09:06    » PostLink 

Prototype -Razor1911

- Mój pewny upload!
- Parts 200Mb
- Dane naprawcze na zamówienie
- Serwer rapidshare.com
- Hasło: 1234
- Polecam!

Treść ukrytej wiadomości

Użytkownik za ten temat otrzymał 133 piw - Zobacz więcej szczegółów

Reevan
Bboy
  Napisany: 2009-06-16, 21:17    » PostLink 

Grę pobrałem od syk07!c. Wszystkie party w porządku, instalacja również. Co do gry, to nie wywarła na mnie zbyt dobrego wrażenia. W trzech słowach grę można porównać do nawet tandetnie 'przerobionego' Assassin's Creed'a, a Alex'a (boh. Prototype) do głównego bohatera Creeda na psychotropach.
Oczywiście to tylko moja opinia. Mimo wszystko myślę, że niektórym graczom giera przypadnie do gustu. :) :)

wojtek200001
  Napisany: 2009-06-17, 15:04    » PostLink 

hej! mam małe pytanie, gdzie mogę dostać spolszczenie do tej gry?

!DjSeba89
  Napisany: 2009-06-17, 17:47    » PostLink 

@up Premiera Polskiej wersji odbędzie się 26.06.09 więc spolszczenia wcześniej nie dostaniesz. Pozdro

Pliki pobieraj zawsze od Uploader'ów!

Odpowiedz do tematu

» Podobne tematy

Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
» Prototype :) sirMateo Szukam Gier 2 2009-06-07, 09:58
Patryck
» Prototype dondiego1989 X-BOX 2 2009-09-04, 21:22
mariusz-pampuch
» Prototype Spirit Wasze pytania - Nasze odpowiedzi 6 2009-06-11, 12:26
Spirit
» Prototype v1.0.0.1 plus 11 Trainer MG_Tychy spolszczenia/poradniki/cheaty 0 2009-10-09, 15:35
MG_Tychy
» Prototype (2009) JaSpalamTo Ripy / Fullripy 2 2010-01-19, 00:15
JaSpalamTo